Адвокатско дружество "Радостин Василев"

Адвокатско дружество "Радостин Василев"

Уважаеми клиенти, партньори и приятели,

Поради разширения обхват на предоставяните от нас услуги и желанието ни постоянно да се развиваме и усъвършенстваме, ви съобщаваме, че считано от 01.10.2020г. цялата дейност на Vasilev and Co. Consulting ще се извършва от Адвокатско дружество “Радостин Василев”. В Адвокатско дружество “Радостин Василев” е създаден отдел “Спортно право и спортен мениджмънт”, в който екипът на Vasilev and Co. Consulting ще продължи да предоставя юридически и консултантски услуги в сферата на спорта.

Официалният ни сайт вече е напълно обновен като е разделен на две основни направления: „Правни услуги“ и „Спортно право и спортен мениджмънт“ и за по-голямо улеснение е двуезичен (EN/BG) с икони-флагове за директен превод.  В сайта ще откриете повече за предлаганите от нас услуги, актуални новини и подробна информация за цялата дейност на Адвокатско дружество “Радостин Василев”.

Обединени под общата идея, наречена Адвокатско дружество “Радостин Василев”, ще продължим да работим с усърдие, безкомпромисност и отговорност, стремейки се да изпълним възложената ни работа по начин, който напълно удовлетворява целите и интересите на нашите клиенти. Ще следваме стриктно професионалния етичен кодекс както досега.

Посрещаме клиенти. Изпращаме приятели.

Благодарим ви, че сте с нас!